A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

14 жовтня - День захисника України

Дата: 13.10.2017 14:24
Кількість переглядів: 823

     Напередодні Дня Захисника України селищний голова Антон Камінський та жителі селища Дунаївці взяли участь у покладанні квітів до пам’ятних місць селища, адже 14 жовтня - особливий день для мільйонів українців. Глибокі традиції вшанування захисників рідної землі у день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці сягають ще козацьких часів.  Богородиця була  Покровителькою  воїнів України. Під її захист стають усі ті, хто сьогодні повертає повагу та честь до звання військового.

     Впродовж останніх буремних подій ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на Сході України. Вони виборюють майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя тисячі патріотів. Мужність, самовідданість та віра цих українців надихають нас, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати!

      У цей величний день ми згадуємо полеглих за рідну землю та просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство усіх захисників України. Подарувати їм гарну долю, міцне здоров’я, родинне благополуччя та довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні. Хочемо аби народна повага, любов до Батьківщини додавали їм сил і наснаги у благородній справі служіння рідному народові.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень