A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

ФУТБОЛЬНИЙ СЕЗОН 2017 РОКУ ЗАВЕРШИВСЯ

Дата: 30.10.2017 11:00
Кількість переглядів: 1168

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     Чемпіоном Прем’єр ліги на Хмельниччині знову стала команда  «Агробізнес» м. Волочиськ. Останнім часом вже стало традицією, що команда «Агробізнес» не дає можливості жодній команді - учасниці Чемпіонату зійти на самий вищий п’єдестал Хмельницького обласного футболу.

     Наш Дунаєвецький район у Прем’єр лізі представляла одна команда - ФК «Дунаївці», яка посіла п’яту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату. На фініші у другому колі не вистачило досвіду та майстерності як футболістам так і молодим тренерам, для того щоб попасти в трійку призерів.

     Приємно відмітити, що в цьому році від нашої громади у Чемпіонаті області Першої ліги взяло участь дві команди : «Громада – Міць» та команда «Крила Рад – Студениця». Основу цих команд складали місцеві футболісти, але, приймаючи участь ще і в Чемпіонаті Дунаєвецького району тим же складом,  надто важко було добитися успіху в Чемпіонаті області.  Відповідно команда «Громада-Міць» зайняла  шосте місце, а команда «Крила Рад – Студениця»дев’яте місце в турнірній таблиці чемпіонату.

     Досить цікаво і на диво організовано пройшов чемпіонат Дунаєвецького району з футболу в цьому році. Від нашої громади прийняти участь п’ять команд. У фінальну частину попали команди «Міць» с.Міцівці (інструктор по спорту Ярослав Лянскорунський) та команда «Студениця» с. Томашівка (інструктор по спорту Віталій Рибак). В безкомпромісній та запеклій боротьбі наші команди почесно вибороли - срібні медалі команда «Студениця» і бронзові медалі – команда «Міць».

     Любителі футболу вітають наших призерів. Позаду важкий футбольний сезон. В міжсезоння є час подумати про те, що потрібно зробити для того, щоб в селищі та в громаді футбольне господарство процвітало, були хороші результати, які б радували наших вболівальників та  прославляли наш край.

Відділ культури, спорту, молоді та туризму
виконавчого комітету Дунаєвецької селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень