A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Відзначили День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2017 12:00
Кількість переглядів: 1068

Фото без опису

Фото без опису

 

  20 лютого 2017 р. жителі Дунаєвецької селищної об'єднаної територіальної громади в скорботі вшанували пам'ять пам'ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за вільну і незалежну Україну під час Революції Гідності. Саме цього дня усі українці віддають данину пам'яті та скорботи великому подвигу кращих дочок та синів українського народу, котрі не бажаючи миритися з діями чинної влади, виступили холодною зимою 2014-го на захист свого європейського майбутнього.

     В кожному навчальному закладі громади відбулися жалобні заходи, де згадували трагічні події 2013-2014 рр. Хвилиною мовчання вшанували Героїв Небесної Сотні, а також усіх тих, хто віддав своє життя за Україну на Сході нашої держави.

      Учасники зібрання в смт. Дунаївці біля пам'ятної композиції "Борцям за волю України, Героям Небесної Сотні, убієнним за єдину Україну" поклали квіти в пам'ять про усіх, хто загинув на Майдані. Під час свого виступу селищний голова А.Камінський наголосив, що "усі ми, дорослі і малі, повинні не тільки пам'ятати ці трагічні події, а зробити так, щоб подвиг цих Героїв став початком змін, які забезпечеть гідне життя українців у вільній, цивілізованій, правовій європейській країні".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень