A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Методичне об’єднання в дошкільному навчальному закладі "Дзвіночок"

Дата: 15.12.2017 11:07
Кількість переглядів: 857

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     14 грудня на базі Дунаєвецького ДНЗ «Дзвіночок» відбувся семінар-практикум на тему: «Використання інновацій у роботі з дітьми раннього та молодшого дошкільного віку». У засіданні взяли участь: методист з дошкільної освіти методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради Галина Давиденко, методичний керівник групи раннього та молодшого дошкільного  віку Тетяна Точинська, вихователі раннього та молодшого дошкільного віку дитячих садочків району.

     Вихователь молодшої групи Неля Вельц продемонструвала присутнім впровадження інноваційної технології «Методика навчання дітей читанню Миколи Зайцева». Це унікальна методика навчання раннього читання на основі оригінальних кубиків. Методика ґрунтується на природних здібностях дитини з урахуванням індивідуальних особливостей, на використання різних видів пам’яті (слухової, зорової, мовної), на ігровій системі навчання.

     На занятті «Зимова подорож» діти вправно складали кубики у слова, називали звуки  та проспівували їх, поділяли на дві доріжки дзвінкі і глухі приголосні.

     В кінці засідання педагоги мали змогу поділитися враженнями від проведеної роботи та висловили вдячність за змістовну, цікаву роботу, та корисний, пізнавальний матеріал. Галина Давиденко підвела підсумки роботи методичного об’єднання та подякувала педагогам за активну участь у роботі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень