Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Спільна молитва в с. Лошківці

Дата: 02.02.2018 15:15
Кількість переглядів: 2221

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     50 років тому було розпочато відомий на увесь християнський світ Тиждень Молитов за Єдність Християн. Півстоліття – це, без сумніву, важлива дата, яка несе в собі мудрість, накопичену роками. Цю гарну екуменічну традицію підтримуємо і в Україні, виявляючи бажання спільно молитись за єдність християнства.

     25 січня 2018 р. в костелі Матері Божої Неустанної Допомоги в с. Лошківці відбулась Божественна Літургія за участі представників різних конфесій у межах Екуменічного тижня. Очолив Богослужіння настоятель храму отець В’ячеслав Клембовський. В міжконфесійному молебні також взяли участь: настоятель Української православної церкви Київського патріархату «Мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії» селища Дунаївці отець Роман, настоятель Української православної церкви Київського патріархату міста Дунаївці отець Василій, настоятель Української греко-католицької церкви міста Дунаївці отець Дмитро, пресвітер Реформатської Церкви міста Дунаївці отець Юрій, , пресвітер Анатолій Церкви Євангельських Християн Баптистів селища Дунаївці, пастор Реформатської Церкви «Святої Трійці» отець Олександр, настоятель костелу «Зіслання Святого Духа» селища Дунаївці отець Володимир, духовенство Римо-Католицької Церкви отці Миколай, Сергій, Віталій та Валентин, монахині-сестри з селища Смотрич та села Морозів, равін-пастир месіанських євреїв м. Києва.

     По закінченні літургії, духівники і вірні різних конфесій разом помолилися за єдність всіх християн та за припинення війни на сході України, а також подякували усім присутнім за спільну молитву і відмітили, що без молитви всяка екуменічна діяльність неможлива.

Фото з сторінки за посиланням

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень