A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Участь в конференції «Від утворення об’єднаних територіальних громад – до розумного зростання»

Дата: 27.02.2017 10:00
Кількість переглядів: 895

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

     «Розвиток та єдність, орієнтовані на людину» – саме таким було гасло Конференції, яка відбулась 24 лютого 2016 р. в м. Києві під назвою «Від утворення об’єднаних територіальних громад – до розумного зростання». Організаторами конференції виступили ГО «Інститут громадянського суспільства» та Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. В конференції взяли участь Дунаєвецький селищний голова Антон Камінський та секретар Дунаєвецької селищної ради Віталій Радецький.

     На Конференції розглянуто низку питань, що стосуються зростання спроможності і ресурсного потенціалу об’єднаних територіальних громад завдяки спільній діяльності органів місцевого самоврядування, активних громадян та представників бізнесу.

     Участь в Конференції взяв Прем’єр міністр України Володимир Гройсман. Перед очільниками об’єднаних територіальних громад він наголосив: «Ви маєте сьогодні достатньо фінансових ресурсів, фінансових інструментів і повноважень, які зроблять вашу громаду успішною. Вам треба тільки це якісно використовувати».

      Конференція працювала в форматі 5 платформ, де спікерами серед інших були директор з питань науки та розвитку ГО «Інститут громадянського суспільства» Анатолій Ткачук, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, міністр освіти України Ліля Гриневич, заступник міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк, голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний, представники об’єднаних територіальних громад та бізнесу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень