A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

На Дунаєвеччині фахівці системи БПД консультували громадян з питань земельного законодавства

Дата: 21.08.2017 11:45
Кількість переглядів: 944

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

      На виконання Доручення Міністра юстиції України від 09.08.2017 №102/1/48-17 16 серпня група фахівців виїхала до Дунаєвецького району для надання правової допомоги в точках доступу до системи безоплатної правової допомоги. У складі групи – директор Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області Наталія Стьопіна, начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктор Худняк, директор Кам'янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД Максим Ільчишен та начальник відділу представництва цього центру Тетяна Петрунькова.

     Фахівці консультували громадян щодо спадкового законодавства (порядок прийняття спадщини), оформлення заповіту на майновий пай, оформлення права на земельну ділянку, надання допомоги опікуну, оформлення договору дарування, роз'яснення прав члену сім'ї учасника АТО.

     Крім того, провели робочі зустрічі з очільниками району: міським головою Дунаєвецької об’єднаної територіальної громади Веліною Заяць, головою Дунаєвецької селищної об'єднаної територіальної громади Антоном Камінським та секретарем Дунаєвецької селищної ради Віталієм Радецьким, старостою с. Міцівці Поліною Боярською.

     Посадовцям розповіли про початок роботи оперативного штабу зі сприяння реагуванню на випадки захоплення земель аграріїв чи збіжжя при Хмельницькій облдержадміністрації.

     Як повідомила Наталія Стьопіна, до складу штабу увійшли керівники облдержадміністрації, прокуратури Хмельницької області, територіальних органів Міністерства юстиції України, Головного управління Національної поліції, Служби безпеки України, Держгеокадастру та представники громадських об’єднань у сфері агробізнесу. Головна мета штабу – швидке реагування на порушення прав землевласників та аграріїв. Будь-яка людина, якій відомо факт порушення земельних прав, може звернутися безпосередньо до оперативного штабу або до управління юстиції для отримання правової допомоги. Для цього функціонує телефон “гарячої лінії” 76-57-49 або 067-270-82-99.

Матеріал із сайту
Регіонального центру за надання з БВПД у Хмельницькій області 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень