A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Відбулось пленарне засідання двадцять четвертої (позачергової) сесії Дунаєвецької селищної ради

Дата: 16.11.2017 11:14
Кількість переглядів: 814

Фото без опису

Фото без опису

     14 листопада 2017 р. в приміщенні Дунаєвецької загальноосвітньої школи відбулось пленарне засідання двадцять четвертої сесії Дунаєвецької селищної ради VII скликання. В ньому взяло участь 15 депутатів. На засіданні  були присутні начальники відділів виконавчого комітету та старости Дунаєвецької селищної ради.

На розгляд депутатам були винесені такі питання:

  1. Про внесення змін в План соціально-економічного розвитку Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади на 2017 р.;
  2. Про затвердження проектів;
  3. Про внесення змін до бюджету Дунаєвецької селищної ради на 2017 р.;
  4. Різне.

     Розглянувши перше питання порядку денного депутати внесли зміни в План соціально-економічного розвитку Дунаєвецької селищної ОТГ на 2017 р., зокрема включили в розділ «Будівництво та благоустрій» пункт 31 «Капітальний ремонт вуличного освітлення в с. Тернова Дунаєвецького р-ну Хмельницької обл.» та пункт 32 «Капітальний ремонт вуличного освітлення в с. Малий Карабчіїв Дунаєвецького р-ну Хмельницької обл.»

     В ході розгляду другого питання порядку денного затверджено проекти, які фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, а саме: «Капітальний ремонт вуличного освітлення в с. Тернова Дунаєвецького району Хмельницької області», «Капітальний ремонт вуличного освітлення по вул. Шевченка в с. Сприсівка Дунаєвецького району Хмельницької області», «Капітальний ремонт вуличного освітлення в с. Малий Карабчіїв Дунаєвецького району Хмельницької області», «Капітальний ремонт вуличного освітлення по вул. О. Кобилянської, вул. Набережній, вул. І. Франка в с. Маліївці Дунаєвецького району Хмельницької області», «Капітальний ремонт вуличного освітлення в с. Ставище Дунаєвецького району Хмельницької області», а також внесення змін в проекти в частині зменшення суми проекту «Капітальний ремонт Міцовецької ЗОШ І-ІІ ст. по вул. Б. Хмельницького 55 В с. Міцівці Дунаєвецького району Хмельницької області» та направлення залишку коштів на проект «Капітальний ремонт Томашівської ЗОШ І–ІІІ ст. по вул. Центральна 47, с. Томашівка Дунаєвецького району Хмельницької області».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень