A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Навчальна поїздка до військової частини м. Кам'янець-Подільський

Дата: 27.10.2017 13:23
Кількість переглядів: 893

     Конституція України визначає захист Вітчизни обов’язком громадян України, найважливішою функцією держави. Безпека людини, її життя і здоров’я визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

    В районі проводиться системна профорієнтаційна робота. Налагоджено співпрацю з військовою частиною А2738 м.Камянець-Подільський, у яку  19 жовтня здійснили навчальну екскурсію учні Томашівської ЗОШ І-ІІІ ст., Тиннянської ЗОШ І-ІІІ ст., НВК «Підлісномукарівська ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ».

     Огляд частини розпочали з загальної презентації. Відвідування музею та меморіалу Слави військової частини дало можливість учням ознайомитися з військово-інженерною справою, історією військового підрозділу. Також ми мали нагоду ознайомитись з побутом військовослужбовців, дізнались про особливості строкової та контрактної служби. Учням було запропоновано тренаж розбирання та складання бойових автоматів. Після цього учні відвідали бокси і ознайомилися з діючою технікою військової частини. Екскурсія була проведена в теплій і дружній атмосфері.

     Оскільки одним із завдань даної поїздки була профорієнтаційна робота серед випускників шкіл об’єднаної територіальної громади та актуальність цієї професії в даний час – можна сказати що мети екскурсії досягнуто. Сповнені вражень діти поверталися до своїх домівок. Висловлюємо подяку організаторам цієї поїздки: заступнику голови Дунаєвецької РДА Рудику Андрію Володимировичу, Дунаєвецькому селищному голові Камінському Антону Петровичу, заступнику селищного голови– начальнику відділу освіти виконавчого комітету Дунаєвецької селищної ради Гіджеліцькій Лілі Феодосіївні.

Колісник Юрій Євгенович
вчитель Захисту Вітчизни
НВК «Підлісномукарівська ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень