A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

День Святого Миколая відсвяткували в с. Малий Карабчіїв

Дата: 21.12.2017 09:37
Кількість переглядів: 844

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     19 грудня в с. Малий Карабчіїв відбувся святковий концерт, присвячений Дню Святого Миколая. В невеличкій залі, здавалося, зібралися усі жителі села, аби подивитися на своїх дітей, які були головними артистами сцени. Під час святкування у виконанні школярів звучали пісні, вірші і навіть діти розіграли невеличку сценку. Гарний повільний танець у білих сукнях був представлений дівчатами старшого шкільного віку. Але не лише повільний, жителькою села Аллою Херян був виконаний танець «Циганочка з виходом» та чудова гра на баяні.  Також баяністка акомпанувала вокальному жіночому колективу, які в залі колядували та співали народних пісень. Неабиякий настрій дарували присутнім ігри та забави, в яких взяли участь не лише  артисти, а й жителі села. Переможці в розвагах отримали солодощі. Приємним сюрпризом для сільчан став приїзд аматорського дуету з Городоцького району. Людмила Думанівська, працівник клубу, колишня жителька села Карабчиїв, та Інесса Сидоренко, учасниця сільського вокального ансамблю с. Завадинці милували усіх українськими піснями.

    Ведучою свята та автором сценарію була молода, енергійна Лілія Харкавлюк. Активну участь в організації заходу взяла сільський бібліотекар Аліна Заворотна та староста села Наталія Язаджі.

    Працівники виконавчого комітету Дунаєвецької селищної ради привітали жителів с. Малий Карабчіїв з наступаючими святами та вручили усім учасникам художньої самодіяльності солодкі подарунки. Свято закінчилось, але святкування продовжується, адже попереду Новорічні та Різдвяні свята.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень