A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Конкурсний відбір кандидатів на посаду директора

Дата: 08.02.2018 13:03
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

    Виконавчий комітет Дунаєвецької селищної ради на підставі розпорядження Дунаєвецького селищного голови від 02.02.2018 № 17 оголошує проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду директора НВК «Підлісномукарівська ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» (далі – Конкурс).

     Конкурс проводиться відповідно до Положення про призначення на посаду та звільнення керівників навчальних закладів Дунаєвецької селищної ради, затвердженого рішенням Дунаєвецької селищної ради від 17.08.2017 р. №1-21/2017.

    Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища педагогічна освіта на рівні «спеціаліст» або «магістр», стаж педагогічної роботи не менше трьох років, високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

     Претенденти повинні подати до конкурсної комісії такі документи: заяву про бажання взяти участь у конкурсному відборі, копію документів про освіту, копію трудової книжки, копію документа, який посвідчує особу, мотиваційний лист, перспективний план розвитку навчального закладу. Претенденти можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації, атестаційні листи тощо).

    Конкурс відбудеться 13 березня 2018 р. о 10.00 в приміщенні Дунаєвецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою Хмельницька область, Дунаєвецький район, смт. Дунаївці, вул. Травнева, 18.

    Документи від претендентів приймаються конкурсною комісією за вищевказаною адресою до 7 березня 2018 року поштою, особисто або через законного представника.

Розпорядження селищного голови від 02.02.2018 №16 "Про затвердження складу конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду директора НВК «Підлісномукарівська ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ»" скачати
Розпорядження селищного голови від 02.02.2018 №17 "Про проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду директора НВК «Підлісномукарівська ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ»" скачати
Положення про призначення на посаду та звільнення керівників навчальних закладів Дунаєвецької селищної ради скачати

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень