Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Вітання з Днем Прапора України та 26 річницею Незалежності України

Дата: 22.08.2017 17:06
Кількість переглядів: 930

 

Фото без опису

Шановні жителі Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади!

     Щороку напередодні Дня незалежності України ми вшановуємо одну із головних наших національних святинь – Державний Прапор України. Під нашим прапором ми мусимо жити і працювати так, щоб нащадки пишалися перемогами та успіхами своїх батьків та дідів, щоб світ знав могутню, процвітаючу державу – Україну.

     З любов’ю до України, з повагою до минулого нашого народу, ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної держави – синьо-жовтий стяг. Під час історичних звершень він ставав символом боротьби за національні та соціальні права. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі.

     25 років тому, 24 серпня 1991 року відбувся історичний день, коли здійснилася заповітна мрія українців – мати власну державу та бути господарями на своїй родючій, багатій землі. Ця дата стала золотою сторінкою в біографії молодої країни, початком її національного відродження, економічного зростання та культурного піднесення.

     Немало шляху вже пройдено з того часу, і на ньому, на жаль, є не лише радість перемог, але й гіркота втрат. Тому мусимо робити усе можливе, щоб ці втрати не були марними. Щоб наші зусилля стали запорукою кращого майбутнього для прийдешніх поколінь. І я маю надію, що попри усі негаразди, саме цей новий, 26-й рік Незалежності України стане роком добрих сподівань і позитивних змін.

     Бажаю усім вам злагоди, здоров’я та довголіття, почуття гордості за свою державу, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу! Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним! І як найшвидше миру і спокою у нашій державі!

Дунаєвецький селищний голова
Антон Камінський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень