A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

День села Удріївці

Дата: 31.05.2017 13:27
Кількість переглядів: 1487

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     28 травня 2017 р. в селі Удріївці Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади вперше в його історії відбулося свято села.

     Урочистості розпочалися з 8 години ранку, коли священик о. Роман освятив воду у «панській криниці», побудованій ще за пані Орловської, яка багато років була занедбана. Криничку відремонтували за підтримки керівництва громади, силами комунального підприємства «Господар-ОТГ» та завдяки старанням жителів с Удріївці. Особливу подяку за це місцеві жителі висловлюють старості села Павлу Руденку та депутату Дунаєвецької селищної ради Леоніді Кузьмінській.

      О 14 годині дня розпочалася урочиста частина, де з поздоровленнями виступив Дунаєвецький селищний голова Антон Камінський, староста села Павло Руденко та депутат селищної ради Леоніда Кузьмінська. Цінні подарунки та вітання отримали найстарші жителі села, пари, які найдовше прожили в шлюбі, наймолодша сімейна пара, наймолодша жителька села, багатодітні матері та учасники бойових дій. Крім того, із доповіддю виступила Ліля Чепурна, яка розповіла історію села Удріївці – не в одного жителя бриніла сльоза, кожен згадав своє життя, життя своїх батьків, родичів, друзів.

      Найбільшим подарунком для жителів була концертна програма (лунали вірші, пісні, запальні танці) за участі місцевих талантів під керівництвом завідуючої будинком культури Катерини Кульпекіної та гостів із інших населених пунктів Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади. Для наймолодших – батути, солодка вата, безкоштовне морозиво, різні конкурси та забави.

     Багато гарних емоцій одержали удріївчани і гості села Удріївці. Всім виносимо подяку за гарний настрій і вдале свято!

За інформацією Леоніди Кузьмінської

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень