A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Відбулось пленарне засідання двадцять третьої сесії Дунаєвецької селищної ради

Дата: 12.10.2017 13:47
Кількість переглядів: 848

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     11 жовтня 2017 р. в приміщенні Дунаєвецької загальноосвітньої школи відбулось пленарне засідання двадцять третьої сесії Дунаєвецької селищної ради VII скликання. В ньому взяло участь 19 депутатів.

     Перед початком сесії в залі відбулось спільне засідання постійних комісій, на якому Дунаєвецький селищний голова Антон Камінський ознайомив присутніх із проектами рішень, які виносились на розгляд депутатів, а саме:

  1. Про погодження проекту рішення Дунаєвецької селищної ради «Про затвердження Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвиток інфраструктури населених пунктів Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади»
  2. Про внесення змін та доповнень до цільової програми забезпечення пожежної безпеки населених пунктів і об’єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів пожежної охорони на території Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади та підрозділів державної пожежної охорони Дунаєвецького району на 2016-2020 роки
  3. Про внесення змін до бюджету Дунаєвецької селищної ради на 2017 р.
  4. Про прийняття у власність Дунаєвецької селищної ради основних засобів
  5. Про зміну типу та перейменування навчальних закладів
  6. Про реорганізацію дошкільних навчальних закладів
  7. Про зміну назви та затвердження статуту в новій редакції Маліївецького ДНЗ
  8. Про зміну назви та затвердження статуту в новій редакції Міцівецької АЗПСМ
  9. Земельні питання

     Крім того, депутати під час спільного засідання постійних комісій включили в порядок денний розгляд ще двох питань, а саме «Про затвердження проектно-кошторисної документації капітального ремонту даху Томашівської ЗОШ І-ІІІ ст.» та «Про виплату матеріальної допомоги учасникам бойових дій (АТО) до Дня Захисника України»

     Під час пленарного засідання Антон Петрович проінформував присутніх про хід створення на території Дунаєвецького району добровільних пожежних дружин та необхідність виділення коштів на придбання захисних спецкостюмів та берців для дружинників.

     Секретарем Дунаєвецької селищної ради Віталієм Радецьким було роз’яснено питання про реорганізацію дошкільних навчальних закладів с. Міцівці та с. Тинна шляхом приєднання до місцевих загальноосвітніх шкіл. Відповідно навчальні заклади цих населених пунктів змінять тип та будуть перейменовані на навчально-виховні комплекси.

     Не забули депутати і про День захисника України, яке в нашій державі відзначається на Покрову Пресвятої Богородиці 14 жовтня і виділили кожному учаснику АТО нашої громади одноразову допомогу в сумі 500 гривень.

      Не залишилось поза увагою депутатів письмове звернення молоді селища Дунаївці до депутатського корпусу із проханням в сприянні надання керівництвом ДП Дунаєвецький КХП приміщення актового залу в оренду для проведення дискотеки в зимовий період.

      Також окрім запланованих питань депутати піднімали питання ремонту водопроводу в с. Удріївці, проблеми вуличного освітлення населених пунктів, будівництво в с. Томашівка нового футбольного поля, ремонту греблі та кладки в с. Ставище та багато інших.

     На закінчення селищний голова Антон Камінський подякував усім за плідну співпрацю і наголосив, що лише разом із депутатським корпусом та виконавчим комітетом взмозі втілили в життя багато планів і сподівається на їхню підтримку надалі, адже запланована ще не одна справа для покращення добробуту громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень