A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

1 вересня – День знань: 920 учнів, з них 77 - першокласники

Дата: 04.09.2017 13:51
Кількість переглядів: 872

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

     1 вересня – День знань – особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка!

     Сьогодні перед юними жителями нашої громади гостинно відчинили двері 9 навчальних закладів з них загальноосвітні школи І-ІІІ ступеня – 3, загальноосвітні школи І-ІІ ступеня – 2, НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня - ДНЗ» – 2, НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступеня - ДНЗ» – 2, які спільними зусиллями, завдяки підтримці селищної ради, батьківського колективу та спонсорам  ми  відремонтували та підготували до нового навчального року.

     Загалом за шкільні парти цього року сяде 920 учнів, з яких 77 – першокласники. Для них, маленьких громадян, цей день є особливо пам’ятним, адже переступивши поріг школи, вони зроблять перші кроки на шляху до вершин духовності і життєвої мудрості, що проляже через прекрасну Країну знань.

     Дорогі школярі! В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнені, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.  

     Тож щиро вітаємо всіх учнів, вчителів, батьків з Першовереснем! Хай цей день буде вдалим, радісним і добрим, адже саме з нього починається цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання нового, ще незвіданого.  Бажаємо усім на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Нехай новий навчальний рік буде кращим за попередній і всі ваші бажання стануть реальністю!

Заступник селищного голови –
начальник відділу освіти виконавчого комітету селищної ради
Ліля Гіджеліцька

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень