A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Святковий концерт у с. Удріївці

Дата: 09.03.2017 09:46
Кількість переглядів: 921

Фото без опису

Фото без опису

     Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають жінки у всьому світі. Це свято не обійшло уваги і жінок Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади.  Так, 7 березня 2017 року в с. Удріївці відбувся святковий концерт під символічною назвою «Подих весни».

     Програма свята була насичена вітальними словами, читанням поезії, народними та сучасними музичними композиціями. Чудовим подарунком для всіх жінок с. Удрівїці став виступ місцевого вокального колективу. Таке свято стало можливим завдяки ініціативі та зусиллям депутата Дунаєвецької селищної ради Леоніди Кузьмінської та завідуючої Удріївецького будинку культури Катерини Кульпекіної.

     З вітальним словом до присутніх жителів с. Удріївці (а таких було більше сотні) звернувся староста с. Удріївці Павло Руденко та секретар Дунаєвецької селищної ради Віталій Радецький. «Цей святковий день присвячений самій прекрасній половині нашого суспільства. Завдяки жінці світ стає добрішим і кращим. Ми вдячні нашим матерям за те, що дали нам життя, нашим жінкам за любов і доброту. Ви наша підтримка й опора, ви даєте нам сили і бажання стати кращими і досягти поставлених цілей. Зі святом вас дорогі жінки! Здоров’я Вам, миру і щастя!»,  — зазначив Віталій Радецький, вітаючи жінок зі святом.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень