A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

СПОРТИВНИЙ КАЛЕЙДОСКОМ СЕЛИЩНОЇ ОТГ В ЛЮТОМУ 2020 РОКУ

Дата: 24.02.2020 15:00
Кількість переглядів: 1085

Східні єдиноборства

Фото без опису

Днями раніше стартував чемпіонат Хмельницької області  з східних єдиноборств. Вихованці тренерів Сергія Тулюка та Анастасії Рибак прийняли участь в даних змаганнях та повернулись з обласного центру не з пустими руками:  Гіджеліцький Ерік в своїй ваговій категорії виборов золоту медаль, сестри Паршикові Вікторія та Валерія з села Лошківці завоювали золото та срібло, Кшановський Володимир здобув золоту медаль, Заворотний Олександр, який вперше приймав участь в змаганнях завоював срібло, досить впевнено виступила Пелюх Анастасія, яка завоювала бронзову медаль.

Вітаємо наших спортсменів та тренерів з перемогами!

15 березня в Дунаєвецькій ЗОШ І-ІІІст. відбудеться обласний турнір з східних єдиноборств. Бажаємо всім учасникам успіхів і в цьому турнірі!

 

ФУТЗАЛ

Фото без опису

20.02.2020 року в селі Міцівці в новому спортивному залі відбувся турнір з футзалу серед юнаків двох вікових груп 2007-2009 та 2010-2012 р.н. Всіх учасників змагань було близько 80-ти чоловік. Юні футболісти з’їхались майже з усіх куточків нашої громади. На відкриття змагань завітали наш селищний голова Антон Камінський, начальник відділу культури, молоді, спорту та туризму Олеся Погинайко, староста с. Міцівці Поліна Боярська. Селищний голова привітав усіх учасників, побажав їм гарного настрою та перемог. Змагання пройшли досить організовано, усі переможці отримали кубки та медалі, а суддівська колегія визнала 8 найкращих футболістів турніру, які були нагороджені спортивними призами. Усім представникам команд - учителям фізичного виховання та тренерам були подаровані нові м’ячі для тренувань. По завершенню  турніру юних футболістів пригощав ТОВ «Айріс». Організатори змагань та учасники щиро вдячні за спонсорську допомогу директору ТОВ «АЙРІС» В’ячеславу Боднару.

 

Чемпіонат Дунаєвецького району з футзалу

Фото без опису

Протягом місяця в районному центрі у спортивному комплексі «Колос» проходив Чемпіонат Дунаєвецького району з футзалу. Про те, що у цих змаганнях брали участь 20 команд, мали можливість ознайомитись на офіційному сайті Дунаєвецької селищної громади.

Не дивлячись на те, що в нашій громаді немає сьогодні відповідного приміщення для даного виду спорту наші  команди ОТГ «Спорт - Лідер» смт.Дунаївці та «Студениця» с.Томашівка вийшли у фінал змагань. Перемогу отримала команда «Спорт - Лідер», вперше в історії селища ставши чемпіоном Дунаєвецького району з футзалу. Ми вітаємо наших переможців з гарними результатами!

 

Чемпіонат області «Подільська ліга»

Фото без опису

22.02.2020 в м. Дунаївці відбувся черговий тур чемпіонату області «Подільська ліга» серед дівчат 2004р.н. Представниками нашої громади стала  команда дівчат «Спорт – Лідер». В змаганнях взяли участь  команди із смт.Летичів, м.Деражня, смт.Стара Синява, м.Дунаївці та с.Голосків.

Гра була  насичена, цікава, непередбачувана та динамічна. Набратись досвіду можна саме в таких турнірах. Дівчата нашої команди нічим не поступались суперникам. Кращим гравцем нашої команди визнали Грусіцьку Діану

 

 

 

29.02.-01.03. 2020 року для вболівальників відбудеться Чемпіонат ОТГ з волейболу

29.02.2020 року

Спортивний зал Лошковецької гімназії початок о 10:00

ЗОНА №1

КОМАНДИ:

  • Село Лошківці
  • Село Тинна
  • Село Томашівка
  • «Спорт-Лідер1» смт Дунаївці

Головний суддя змагань Стрельський В.В. 0972836521

Спортивний зал село Міцівці

ЗОНА№2

КОМАНДИ

  • Село Міцівці 1
  •  Село Підлісний Мукарів
  • Село Маліївці
  • Село Міцівці 2
  • «Спорт-Лідер2» смт Дунаївці

Головний суддя Пелюх В.С. 0633620344

01.03.2020 року спортивний зал Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІст. - ФІНАЛ

Початок о 10:00

 

Відділ культури молоді спорту та туризму Дунаєвецької селищної ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень